Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Parker, Robert W."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Espino, David V., DelAguila, David, Mouton, Charles P., Alford, Cynthia, Parker, Robert W., Miles, Toni P., Olivares, Olga
Publikováno v:
Ethnicity & Disease, 2002 Oct 01. 12(4), 517-521.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45410832
Autor:
Parker, Robert W., Watkins, Joe
Publikováno v:
Archaeology, 2001 Jan 01. 54(1), 8-8.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41779595
Autor:
Gephart, Jessica A, Henriksson, Patrik J G, Parker, Robert W R, Shepon, Alon, Gorospe, Kelvin D, Bergman, Kristina, Eshel, Gidon, Golden, Christopher D, Halpern, Benjamin S, Hornborg, Sara, Jonell, Malin, Metian, Marc, Mifflin, Kathleen, Newton, Richard, Tyedmers, Peter, Zhang, Wenbo, Ziegler, Friederike, Troell, Max
Fish and other aquatic foods (blue foods) present an opportunity for more sustainable diets1,2. Yet comprehensive comparison has been limited due to sparse inclusion of blue foods in environmental impact studies3,4 relative to the vast diversity of p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::b4df8c4a9a175655c75eb311cc3b8b93
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hoegh-Guldberg, Ove, Caldeira, Ken, Chopin, Thierry, Gaines, Steve, Haugen, Peter, Hemer, Mark, Howard, Jennifer, Konar, Manaswita, Krause-Jensen, Dorte, Lovelock, Catherine E., Lindstad, Elizabeth, Michelin, Mark, Nielsen, Finn Gunnar, Northrop, Eliza, Parker, Robert W. R., Roy, Joyashree, Smith, Tristan, Some, Shreya, Tyedmers, Peter
Publikováno v:
Hoegh-Guldberg, O, Caldeira, K, Chopin, T, Gaines, S, Haugen, P, Hemer, M, Howard, J, Konar, M, Krause-Jensen, D, Lovelock, C E, Lindstad, E, Michelin, M, Nielsen, F G, Northrop, E, Parker, R W R, Roy, J, Smith, T, Some, S & Tyedmers, P 2019, The ocean as a solution to climate change : Five opportunities for action . World Resources Institute, Washington . < http://www.oceanpanel.org/climate >
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::420e404ec2d86b92d8d0e538d0ddcbf0
https://pure.au.dk/portal/da/publications/the-ocean-as-a-solution-to-climate-change(847f0100-492d-40e9-b2eb-0d4d99c41599).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/the-ocean-as-a-solution-to-climate-change(847f0100-492d-40e9-b2eb-0d4d99c41599).html
Autor:
Parker, Robert W R1, Tyedmers, Peter H2,3
Publikováno v:
Fish & Fisheries. Dec2015, Vol. 16 Issue 4, p684-696. 13p.