Zobrazeno 1 - 10
of 406
pro vyhledávání: '"Park Jae-Hak"'
Publikováno v:
In Journal of Comparative Pathology January 2024 208:5-10
Autor:
Jang Hwan-Hee, Park Mi-Young, Kim Heon-Woong, Lee Young-Min, Hwang Kyung-A, Park Jae-Hak, Park Dong-Sik, Kwon Oran
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 9, Iss 1, p 27 (2012)
Abstract Background Two major risk factors for the onset of fatty liver disease are excessive alcohol intake and obesity, the latter being associated with non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD). The aim of this study was to examine the effects of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f286e94b6a0742858fe08a3c72df2a46
Autor:
Lee Sunhwa, Ahn Jinhee, Hwang Seoyeon, Kim Ahyoun, Kang Byunghak, Hong JiYoung, Kim Jonghyen, Park Jae-Hak, Cheon Doo-Sung
Publikováno v:
Virology Journal, Vol 8, Iss 1, p 330 (2011)
Abstract Background Enterovirus (EV) infections are commonly associated with encephalitis and meningitis. Detection of enteroviral RNA in clinical specimens has been demonstrated to improve the management of patients, by ruling out other causes of di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85fba9c98a6c4643a6104212cb2e16f2
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 10 November 2023 898
Publikováno v:
In Reproductive Toxicology August 2023 119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim, Jin, Kim, C-yoon, Oh, Hanseul, Ryu, Bokyeong, Kim, Ukjin, Lee, Ji Min, Jung, Cho-Rok, Park, Jae-Hak
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 25 February 2019 653:36-44
Autor:
Lee, Ji Min, Lee, Byoung-Hee, Chang, Seo-Na, Oh, Hanseul, Ryu, Bokyeong, Kim, Ukjin, Park, Jae-Hak
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology. Animal, 2018 Nov 01. 54(10), 779-787.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45179014
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2018 49:235-240