Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Park, Hyang Mi"'
Autor:
Kim, Jin-Ju, Park, Seong-Im, Kim, Yul-Ho, Park, Hyang-Mi, Kim, Young-Saeng **, Yoon, Ho-Sung *
Publikováno v:
In Environmental and Experimental Botany July 2020 175
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Park, Seong-Im, Kim, Young-Saeng, Kim, Jin-Ju, Mok, Ji-Eun, Kim, Yul-Ho, Park, Hyang-Mi, Kim, Il-Sup, Yoon, Ho-Sung
Publikováno v:
In Journal of Plant Physiology August 2017 215:39-47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Molecules and Cells October 2013 36(4):304-315
Autor:
Choe, Yong-Hoe, Kim, Young-Saeng, Kim, Il-Sup, Bae, Mi-Jung, Lee, Eun-Jin, Kim, Yul-Ho, Park, Hyang-Mi, Yoon, Ho-Sung
Publikováno v:
In Journal of Plant Physiology 15 April 2013 170(6):610-618
Autor:
Kim, Yun-Kyoung, Kim, Sunghan, Um, Ji-Hyun, Kim, Kyunga, Choi, Sun-Kang, Um, Byung-Hun, Kang, Suk-Woo, Kim, Jee-Woong, Takaichi, Shinichi, Song, Seok-Bo, Lee, Choon-Hwan, Kim, Ho-Seung, Kim, Ki Woo, Nam, Kyoung Hee, Lee, Suk-Ha, Kim, Yul-Ho, Park, Hyang-Mi, Ha, Sun-Hwa, Verma, Desh Pal S., Cheon, Choong-Ill
Publikováno v:
Plant Physiology, 2013 Jul 01. 162(3), 1420-1433.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41943488
Autor:
Kim, Young-Saeng, Kim, Il-Sup, Bae, Mi-Jung, Choe, Yong-Hoe, Kim, Yul-Ho, Park, Hyang-Mi, Kang, Hong-Gyu, Yoon, Ho-Sung
Publikováno v:
Planta, 2013 Jun 01. 237(6), 1613-1625.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1007/s00425-013-1862-8
Autor:
Lee, Yu Young, Park, Hyang Mi, Lee, Choon Ki, Kim, Sun Lim, Hwang, Tae-Young, Choi, Man Soo, Kwon, Young-Up, Kim, Wook Han, Kim, Si Ju, Lee, Sang Chul, Kim, Yul Ho
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2012 27(1):70-80