Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Park, Eui‐Seong"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim, Hyun Ju, Kim, Dong-Gu, Kang, Sa-Haeng, Choi, Hoonsung, Go, Se-Woong, Kim, Dong-Keun, Myung, Je-Hun, Park, Jeong-Hyang, Soh, Ju-Ryoun, Kim, Suk-Kyu, Hong, Sung Wook, Kang, Miran, Park, Eui-Seong, Park, Ilbum, Kang, Jongsoo, Kwon, Hyuk Ju, Jin, Jong-Sik
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Jul2024, Vol. 33 Issue 9, p2233-2242, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Cube natural sea salt ameliorates obesity in high fat diet-induced obese mice and 3T3-L1 adipocytes.
Autor:
Park, Eui-Seong1, Yu, Ting2, Yang, Kiho3, Choi, Shinil4, Lee, Seung-Min1 leeseungmin@yonsei.ac.kr, Park, Kun-Young2 kunypark@cha.ac.kr
Publikováno v:
Scientific Reports. 2/25/2020, Vol. 10 Issue 1, p1-16. 16p.
Autor:
Yu, Ting1,2 (AUTHOR), Park, Eui‐Seong3 (AUTHOR), Song, Gil‐Hoon3 (AUTHOR), Zhao, Xin2 (AUTHOR), Yi, Ruo‐Kun2 (AUTHOR), Park, Kun‐Young1,2 (AUTHOR) kunypark@cha.ac.kr
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Jan2021, Vol. 45 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
We investigated the efficacy of a Rumex crispus and Cordyceps sinensis mixture made using the Beopje (Korea traditional processing method to remove anti-nutrients and enhance phytochemicals) method to regulate immune cell responses toward nitric oxid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=sharePrprorg::6e979d022a243bb9b2eba0ea3b2df12d