Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Parimalavalli, R."'
Autor:
Aruna, M., Parimalavalli, R.
Publikováno v:
In Materials Today: Proceedings 2022 66 Part 3:920-927
Autor:
Thanuja, B., Parimalavalli, R.
Publikováno v:
In Materials Today: Proceedings 2022 62 Part 8:5209-5212
Autor:
Aruna, M.1, Parimalavalli, R.1 parimala1996@gmail.com
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research. Sep2023, Vol. 42 Issue 3, p355-360. 6p.
Autor:
Rani, K., Parimalavalli, R.
Publikováno v:
Biosciences, Biotechnology Research Asia; Jun2024, Vol. 21 Issue 2, p789-803, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Science, 2007 Jun . 92(12), 1660-1661.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24107599
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Surendra Babu, A.1 (AUTHOR), Parimalavalli, R.1 (AUTHOR) parimalavalli.dr@gmail.com, Jagannadham, K.1 (AUTHOR), Sudhakara Rao, J.1 (AUTHOR), Shalini Gaur, R.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2016, Vol. 19 Issue 1, p139-153. 15p. 1 Black and White Photograph, 6 Charts, 2 Graphs.
Autor:
SURENDRA BABU, A.1 surendrababu934@gmail.com, PARIMALAVALLI, R.1
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. 2014, Vol. 38 Issue 1, p48-63. 16p.