Zobrazeno 1 - 10
of 233
pro vyhledávání: '"Parikh, Priti P."'
Autor:
Parikh, Priti P.
Chill brines used in ready-to-eat meat processing may be an important source of post-processing contamination by Listeria monocytogenes. The purpose of this study was to determine the efficacy of ultraviolet light (UV) in combination with antimicrobi
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/29618
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-11162007-154550/
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-11162007-154550/
Autor:
Ortenzio, Mark P., Brittain, Garrett V., Frommeyer, Timothy C., Muwanga, David P., Stolfi, Adrienne, Parikh, Priti P., O'Malley, Patricia A.
Publikováno v:
In American Journal of Emergency Medicine February 2024 76:93-98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Surgical Research March 2023 283:188-193
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Surgical Education November-December 2022 79(6):1326-1333
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaminski, Ashley D., Babbitt, Katherine M., McCarthy, Mary C., Markert, Ronald J., Roelle, Melissa P., Parikh, Priti P.
Publikováno v:
In Journal of Surgical Education March-April 2019 76(2):408-413