Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"Pareyt, Bram"'
Autor:
Beghin, Alice S., Ooms, Nand, Hooyberghs, Kathleen, Coppens, Eveline, Pareyt, Bram, Brijs, Kristof, Delcour, Jan A.
Publikováno v:
In Food Research International November 2022 161
Wheat (Triticum aestivum L.) flour free lipid fractions negatively impact the quality of sponge cake
Autor:
Pycarelle, Sarah C., Winnen, Kevin L.J., Bosmans, Geertrui M., Van Haesendonck, Ingrid, Pareyt, Bram, Brijs, Kristof, Delcour, Jan A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2019 271:401-409
Autor:
Ooms, Nand, Jansens, Koen J.A., Pareyt, Bram, Reyniers, Stijn, Brijs, Kristof, Delcour, Jan A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2018 242:68-74
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2016 192:586-595
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2014 156:190-196
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2014 37:221-228
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2013 141(4):4179-4185
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2013 139(1-4):1113-1120
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pareyt, Bram, Talhaoui, Faisal, Kerckhofs, Greet, Brijs, Kristof, Goesaert, Hans, Wevers, Martine, Delcour, Jan A.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 90(3):400-408