Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Pardo, J. E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 54, Iss 1, Pp 58-64 (2003)
The Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) is a preventive system which serves for ensuring consumerâs food safety by identifying the hazards associated to a food or drink. In this work, the specific hazards found in a bottling line
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 54, Iss 1, Pp 58-64 (2003)
Grasas y Aceites; Vol. 54 No. 1 (2003); 58-64
Grasas y Aceites; Vol. 54 Núm. 1 (2003); 58-64
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 54 No. 1 (2003); 58-64
Grasas y Aceites; Vol. 54 Núm. 1 (2003); 58-64
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
The Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) is a preventive system which serves for ensuring consumer’s food safety by identifying the hazards associated to a food or drink. In this work, the specific hazards found in a bottling line of
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 53, Iss 3, Pp 309-318 (2002)
The Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) is a preventive system which tries to ensure the food safety and wholesomeness and allows us product protection and flaw correction. Quality control costs are therefore reduced, since final super