Zobrazeno 1 - 10
of 8 602
pro vyhledávání: '"Parboiling"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D'cruz, Vidya1 (AUTHOR), Chandran, Monisha1 (AUTHOR), Athmaselvi, KA1 (AUTHOR) athmaselvi@iifpt.edu.in, Rawson, Ashish2 (AUTHOR), Natarajan, Venkatachalapathy3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Mar2023, Vol. 46 Issue 3, p1-15. 15p.
Autor:
Liyanaarachchi, Gigummaduwe Vimarshi Vathsala1,2 (AUTHOR) vimarshi02@yahoo.com, Mahanama, Kariyawasam R. R.2 (AUTHOR), Somasiri, Sudarshana1 (AUTHOR), Punyasiri, Nimal3 (AUTHOR), Gunawardhana, Katudeni Vidanelage Tharaka1 (AUTHOR), Kottawa‐Arachchi, Jeevan Dananjaya4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2021, Vol. 45 Issue 9, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 9, Iss 1 (2023)
AbstractConventional rice milling produces a high percentage (40%) of rice breakage. The parboiling process is, therefore, considered the best solution for reducing the susceptibility of the rice grain to breakage in addition to varietal characterist
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de42b878b4fd4ee9846323e593b3d2d7
Autor:
Nadaleti, Willian Cézar, Gomes, Jeferson, de Souza, Eduarda, Santos, Maele, Belli, Paulo, Borges, Armando, Mohedano, Rodrigo, Libardi, Nelson, Manoel R da Silva, Flavio, Correa, Erico, Vieira, Bruno
Publikováno v:
In International Journal of Hydrogen Energy 22 March 2024 60:702-710
Autor:
Zubair Noori, Shingo Furuichi, Kifayatullah Kakar, Shafiqullah Aryan, Mohamed A. El-Sheikh, Hosam O. Elansary, Rashed Mozafari
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
AbstractEnhancing the quality of rice grains is essential to meet consumer demand and boost farmers’ income. Various factors, such as processing techniques and parboiling methods, play a crucial role in influencing the overall quality of rice grain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce8be3582ec543688bc6196266c19895