Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Paravisini, Laurianne"'
Autor:
Paravisini, Laurianne
L’objectif de cette étude est d’étudier l’impact de la fraction volatile odorante et de la fraction non-volatile sur la perception de la flaveur du caramel. Dans la première étape, la fraction volatile du caramel a été analysée par Chrom
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2013DIJOS055
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2019 274:71-78
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2018 245:1010-1017
Autor:
Paravisini, Laurianne1, Soldavini, Ashley1, Peterson, Julie1 peterson.892@osu.edu, Simons, Christopher T.1, Peterson, Devin G.1
Publikováno v:
PLoS ONE. 10/3/2019, Vol. 14 Issue 10, p1-18. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.