Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Paravicini S"'
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry
Front. Chem. 9:715372 (2021)
Front. Chem. 9:715372 (2021)
Here, we report a non-targeted analytical approach to investigate the influence of different starch sources on the metabolic signature in the final beer product. An extensive sample set of commercial beers brewed with barley, wheat, corn and/or rice
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2022 Supplement 2, Vol. 76, pS2-036-S2-036, 1p