Zobrazeno 1 - 10
of 703
pro vyhledávání: '"Paramylon"'
Autor:
Takanori Kawano, Atsushi Miura, Junko Naito, Norihisa Nishida, Ken-ichi Ishibashi, Yoshiyuki Adachi, Naohito Ohno, Yuji Naito
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 109, Iss , Pp 105804- (2023)
Paramylon, a characteristic β-glucan of microalgae Euglena gracilis, modulates immune function. However, data on its mechanism of action and use in humans are limited. We conducted a 12-week randomized controlled trial to determine the effects of pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7d1029f57e4416b8ff5560f04e2484d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA Panel), Dominique Turck, Torsten Bohn, Jacqueline Castenmiller, Stefaan De Henauw, Karen Ildico Hirsch‐Ernst, Alexandre Maciuk, Inge Mangelsdorf, Harry J McArdle, Androniki Naska, Carmen Pelaez, Kristina Pentieva, Alfonso Siani, Frank Thies, Sophia Tsabouri, Marco Vinceti, Margarita Aguilera Gómez, Francesco Cubadda, Thomas Frenzel, Marina Heinonen, Miguel Prieto Maradona, Rosangela Marchelli, Monika Neuhäuser‐Berthold, Morten Poulsen, Josef Rudolf Schlatter, Henk vanLoveren, Reinhard Ackerl, Helle Katrine Knutsen
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 5, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) was asked to deliver an opinion on paramylon as a novel food (NF) pursuant to Regulation (EU) 2015/2283. Paramylon is a linea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d14e43cd5fdb4878b20d8bbf1b805b30
Autor:
Yuji Isegawa
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4438 (2023)
Influenza is an acute respiratory illness caused by influenza virus infection, which is managed using vaccines and antiviral drugs. Recently, the antiviral effects of plants and foods have gained attention. Euglena is a motile unicellular alga and eu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81a3ba1020f349079d8a5b2dfa6f4788
Autor:
Conn Ryan, Siyuan Cao, Masataka Sekiguchi, Atsushi Haraguchi, Ako Murata, Ayaka Nakashima, Kengo Suzuki, Shigenobu Shibata
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Paramylon, a β-1,3-glucan storage polysaccharide derived from Euglena gracilis, has various health benefits, such as anti-obesity effects and modulation of immune function. However, whether paramylon intake affects the circadian clock remains unknow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fca04ab4bce47fca96eb3ebb5aee336