Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Parambil Akhila P"'
Autor:
Muhammed Navaf, Kappat Valiyapeediyekkal Sunooj, Basheer Aaliya, Cherakkathodi Sudheesh, Plachikkattu Parambil Akhila, Shabir Ahmad Mir, Monica R. Nemtanu, Johnsy George, Maximilian Lackner, Amin Mousavi Khaneghah
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 14, Iss , Pp 100861- (2023)
Recently, plant proteins have received notable attention as food and medicine. Further, plant proteins are used to produce and isolate peptides to treat and prevent diseases in humans and animals. Plant proteins can be extracted from various sources,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27bdb7dc57324e3c86637a32d0a34cc1
Autor:
Plachikkattu Parambil Akhila, Kappat Valiyapeediyekkal Sunooj, Ganesh Revathi, Basheer Aaliya, Muhammed Navaf, Cherakkathodi Sudheesh, Sarasan Sabu, Abhilash Sasidharan, Deep Narayan Yadav, Shabir Ahmad Mir, Johnsy George, Maximilian Lackner
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 2, Pp 100237- (2022)
In this study, three organic acids (citric, lactic, and acetic acid) were pretreated separately on P. rotundifolius starch, and their effects on the structural, functional, and rheological properties of cold water soluble (CWS) starches were investig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8d342d083874ca18ac5152f9c912a0a
Autor:
Muhammed Navaf, Kappat Valiyapeediyekkal Sunooj, Basheer Aaliya, Plachikkattu Parambil Akhila, Cherakkathodi Sudheesh, Shabir Ahmad Mir, Johnsy George
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 2, Pp 100150- (2022)
4D printing is an additive manufacturing technique and is an extension of 3D printing. 4D food printing is a newly developed area in 4D printing, and it is in the stage of infancy. 4D food printing has gained much attention from the academic and indu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ad4f7e6a0fa43948e2ad60224989d9a
Autor:
Plachikkattu Parambil Akhila, Kappat Valiyapeediyekkal Sunooj, Basheer Aaliya, Muhammed Navaf, Cherakkathodi Sudheesh, Deep Narayanan Yadav, Mohammed Ayub Khan, Shabir Ahmad Mir, Johnsy George
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 2, Pp 100193- (2022)
The aim of this work was to characterize morphological, crystalline property, physicochemical, functional, thermal, pasting, rheological properties, and in vitro digestibility of starch and flour from Plectranthus rotundifolius (Hausa potato). Chemic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9823bca0f1184d41920da0e86c1450e7
Autor:
Basheer Aaliya, Kappat Valiyapeediyekkal Sunooj, Muhammed Navaf, Plachikkattu Parambil Akhila, Cherakkathodi Sudheesh, Sarasan Sabu, Abhilash Sasidharan, Shabir Ahmad Mir, Johnsy George, Amin Mousavi Khaneghah
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 1, Iss 2, Pp 100013- (2021)
In the present study, non-conventional talipot starch was subjected to single and dual modifications using two non-thermal techniques; ultrasonication and γ-irradiation (1 kGy and 10 kGy). Free radical-mediated low dose γ-irradiation made remarkabl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2097f84e76e488fabec53791e77076f
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 20, Iss 1, p 17 (2022)
In this study, Hausa potato starch was subjected to single and dual modifications by HMT and citric acid. The parameters such as relative crystallinity, pasting, functional properties, and in vitro digestibility were studied. The XRD analysis showed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebaef0c00ebd46c0bc35bb2f4ed00a22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.