Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Paradiso, Vito M."'
Autor:
Difonzo, Graziana, Russo, Annamaria, Trani, Antonio, Paradiso, Vito M., Ranieri, Marianna, Pasqualone, Antonella, Summo, Carmine, Tamma, Grazia, Silletti, Roccangelo, Caponio, Francesco
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods April 2017 31:63-70
Autor:
Summo, Carmine, Centomani, Isabella, Paradiso, Vito M., Caponio, Francesco, Pasqualone, Antonella
Publikováno v:
In LWT January 2016 65:290-296
Autor:
Paradiso, Vito M., Giarnetti, Mariagrazia, Summo, Carmine, Pasqualone, Antonella, Minervini, Fabio, Caponio, Francesco
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2015 45:30-40
Autor:
Caponio, Francesco, Paradiso, Vito M., Bilancia, Maria T., Summo, Carmine, Pasqualone, Antonella, Gomes, Tommaso
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2013 140(4):772-776
Publikováno v:
In Food Chemistry 2009 113(2):543-549
Autor:
Paradiso, Vito M.1 vito.paradiso@uniba.it, Pasqualone, Antonella1, Summo, Carmine1, Caponio, Francesco1
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Jul2018, Vol. 120 Issue 7, p1-1. 5p.
Autor:
Paradiso, Vito M.1 vito.paradiso@uniba.it, Pasqualone, Antonella1, Summo, Carmine1, Caponio, Francesco1
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Jul2018, Vol. 120 Issue 7, p1-1. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Summo, Carmine, Palasciano, Marino, De Angelis, Davide, Paradiso, Vito M, Caponio, Francesco, Pasqualone, Antonella
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
BACKGROUND Several workers have studied the effect of harvest time on chemical and nutritional composition of almonds, but the results are partly conflicting, probably due to differences in the cultivars considered and to different agronomic and clim
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.