Zobrazeno 1 - 10
of 482
pro vyhledávání: '"Paquot M"'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 13, Iss 1, Pp 177-186 (2009)
Glass transition phenomena applied to powdered amorphous food carbohydrates. During these last fifteen years, some food technologists and scientists have become aware of the importance of the glass transition, a thermal property of glassy or amorphou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14cf7f87a4ac4fd79060e275ea9787e4
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 12, Iss 1, Pp 89-98 (2008)
Textural and biochemical changes of the banana trees fruits during maturation. Their influence on the fruit quality safeguarding and maturation control. The best conservation of the initial quality of the banana trees fruits after harvest requires a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff686004ca29425f9381fdb77855f993
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 10, Iss 3, Pp 185-196 (2006)
Features of plant-based polymers with special applications in plastic fi eld. The new interest of plastic fi eld with renewable resources results from a global environmental respect awareness and the fossil depletion problem. In these perspectives, v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12e61e8d186d4ae0922f9c7a87b85ef9
Autor:
Blecker C., Deroanne C., Piccicuto S., Brohee J.C., Mbampara A., Lognay G., Paquot M., Marlier M.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 5, Iss 4, Pp 209-219 (2001)
Sugar esters : ways of synthesis and potential applications [a review]. Sugar esters are nonionic surfactants and exhibit relevant properties as structural diversity and environmental and health safety. Their potential applications extend from human
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e50081afd294dc185a6d89f4a60eea4
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 3, Iss 2, Pp 69-77 (1999)
Composite breads based on sorghum-wheat flour blends and textural analysis. Breadmaking properties of flour blends containing various levels of sorghum flour with wheat flour were investigated. Good quality bread (loaf volume, crumb structure, extern
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e256467d89c44ee5a8c424d62835eb34
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 2, Iss 4, Pp 234-247 (1998)
Outline of conformational analysis techniques of the biological macromolecules. This paper presents a synthesis of thevarious methods of conformational analysis of biological macromolecules usually quoted in the literature. The generalprinciples as w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e4ee72a0fc54925a790a0f87a1c7263
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Bioresource Technology October 2012 121:221-227