Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Paques, J.P."'
The present invention relates to a method for the preparation of hard or semi-hard type cheese, wherein use is made of water retaining particles, which particles comprise at least seventy-five percent by weight of water. The present invention further
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::52c83be7a0debf7204373b5dd33ff996
https://research.wur.nl/en/publications/hard-and-semi-hard-cheese-comprising-water-retaining-particles-a-
https://research.wur.nl/en/publications/hard-and-semi-hard-cheese-comprising-water-retaining-particles-a-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.