Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Pappa EC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pappa EC; Dairy Research Department, Institute of Technology of Agricultural Products, Hellenic Agricultural Organization-DIMITRA, Ethnikis Antistaseos 3, Katsikas, 45221 Ioannina, Greece., Kondyli E; Dairy Research Department, Institute of Technology of Agricultural Products, Hellenic Agricultural Organization-DIMITRA, Ethnikis Antistaseos 3, Katsikas, 45221 Ioannina, Greece., Pappas AC; Laboratory of Nutritional Physiology and Feeding, Faculty of Animal Science, Agricultural University of Athens, 11855 Athens, Greece., Giamouri E; Laboratory of Nutritional Physiology and Feeding, Faculty of Animal Science, Agricultural University of Athens, 11855 Athens, Greece., Sarri A; Laboratory of Animal Breeding and Husbandry, Department of Animal Science, Agricultural University of Athens, 75 Iera Odos, 11855 Athens, Greece., Mavrommatis A; Laboratory of Nutritional Physiology and Feeding, Faculty of Animal Science, Agricultural University of Athens, 11855 Athens, Greece., Zoidis E; Laboratory of Nutritional Physiology and Feeding, Faculty of Animal Science, Agricultural University of Athens, 11855 Athens, Greece., Papalamprou L; Chemistry Laboratory, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, 75 Iera Odos, 11855 Athens, Greece.; FoodomicsGR Research Infrastructure, Agricultural University of Athens, 75 Iera Odos, 11855 Athens, Greece., Simitzis P; Laboratory of Animal Breeding and Husbandry, Department of Animal Science, Agricultural University of Athens, 75 Iera Odos, 11855 Athens, Greece., Goliomytis M; Laboratory of Animal Breeding and Husbandry, Department of Animal Science, Agricultural University of Athens, 75 Iera Odos, 11855 Athens, Greece., Tsiplakou E; Laboratory of Nutritional Physiology and Feeding, Faculty of Animal Science, Agricultural University of Athens, 11855 Athens, Greece., Georgiou CA; Chemistry Laboratory, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, 75 Iera Odos, 11855 Athens, Greece.; FoodomicsGR Research Infrastructure, Agricultural University of Athens, 75 Iera Odos, 11855 Athens, Greece.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Jun 20; Vol. 12 (12). Date of Electronic Publication: 2023 Jun 20.
Autor:
Kondyli E; Dairy Research Department, Institute of Technology of Agricultural Products, Hellenic Agricultural Organization-DEMETER, Katsikas, 45221 Ioannina, Greece., Pappa EC; Dairy Research Department, Institute of Technology of Agricultural Products, Hellenic Agricultural Organization-DEMETER, Katsikas, 45221 Ioannina, Greece., Arapoglou D; Institute of Technology of Agricultural Products, Hellenic Agricultural Organization-DEMETER, 1 S. Venizelou, 14123 Lycovrysi, Greece., Metafa M; Institute of Technology of Agricultural Products, Hellenic Agricultural Organization-DEMETER, 1 S. Venizelou, 14123 Lycovrysi, Greece., Eliopoulos C; Institute of Technology of Agricultural Products, Hellenic Agricultural Organization-DEMETER, 1 S. Venizelou, 14123 Lycovrysi, Greece., Israilides C; Institute of Technology of Agricultural Products, Hellenic Agricultural Organization-DEMETER, 1 S. Venizelou, 14123 Lycovrysi, Greece.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Jan 31; Vol. 11 (3). Date of Electronic Publication: 2022 Jan 31.