Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Paponov IA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paponov M; Division of Food Production and Society, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås, Norway., Verheul MJ; Division of Food Production and Society, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås, Norway., Dobrev PI; Institute of Experimental Botany, Czech Academy of Sciences, Prague, Czechia., Paponov IA; Division of Food Production and Society, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås, Norway.; Department of Food Science, Aarhus University, Aarhus, Denmark.
Publikováno v:
Frontiers in plant science [Front Plant Sci] 2023 Oct 24; Vol. 14, pp. 1221163. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 24 (Print Publication: 2023).
Autor:
Paponov M; Division of Food Production and Society, Norwegian Institute of Bioeconomy Resesarch (NIBIO), As, Norway., Flate J; Department of Chemistry, Bioscience and Environmental Engineering, University of Stavanger, Stavanger, Norway., Ziegler J; Department of Molecular Signal Processing, Leibniz Institute of Plant Biochemistry, Halle, Germany., Lillo C; Department of Chemistry, Bioscience and Environmental Engineering, University of Stavanger, Stavanger, Norway., Paponov IA; Division of Food Production and Society, Norwegian Institute of Bioeconomy Resesarch (NIBIO), As, Norway.; Department of Food Science, Aarhus University, Aarhus, Denmark.
Publikováno v:
Frontiers in plant science [Front Plant Sci] 2023 Jun 02; Vol. 14, pp. 1174151. Date of Electronic Publication: 2023 Jun 02 (Print Publication: 2023).