Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Papastergiadis, Antonios"'
Autor:
Papastergiadis, Antonios, Fatouh, Amr, Jacxsens, Liesbeth, Lachat, Carl, Shrestha, Kshitij, Daelman, Jeff, Kolsteren, Patrick, Van Langenhove, Herman, De Meulenaer, Bruno
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology November 2014 73:51-58
Autor:
Papastergiadis, Antonios, Fatouh, Amr, Shrestha, Kshitij, Van Langenhove, Herman, De Meulenaer, Bruno
Publikováno v:
In Food Research International August 2014 62:43-49
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 29 November 2013 1318:217-225
Autor:
Papastergiadis, Antonios
Lipid containing foods are known to be sensitive to lipid oxidation which is responsible for quality deterioration. Lipid oxidation leads to the formation of hydroperoxides and secondary products such as aldehydes and ketones. Malondialdehyde, 4-hydr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______330::c09d8cec56ac62bd114de1c79f4e58d5
https://hdl.handle.net/1854/LU-4247385
https://hdl.handle.net/1854/LU-4247385
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.