Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Papakhin, A.A."'
Some physico-chemical and thermodynamic characteristics of maize starches hydrolyzed by glucoamylase
Autor:
Wasserman, L.A., Papakhin, A.A., Borodina, Z.M., Krivandin, A.V., Sergeev, A.I., Tarasov, V.F.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 May 2019 212:260-269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.