Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Papaioannou, Eugenia"'
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 1 January 2023 382
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EuroMed Journal of Business, 2013, Vol. 8, Issue 2, pp. 134-153.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/EMJB-06-2013-0031
This paper presents parts of an exploratory, mix-methodology study that concerns the innovative technology of carbon capture and utilization (CCU) in the production of chemical oxo-products. Experts with 13 European CPGs industries were surveyed. It
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::391dc7f616cb6e19ba8c2fc477b00e60
Autor:
Assimakopoulos, Costas1 (AUTHOR) casim@mkt.teithe.gr, Papaioannou, Eugenia2 (AUTHOR), Sarmaniotis, Christos1 (AUTHOR), Georgiadis, Christos K.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Anatolia: An International Journal of Tourism & Hospitality Research. Mar2015, Vol. 26 Issue 1, p5-20. 16p.
Publikováno v:
International Journal of Technology Marketing; 2022, Vol. 16 Issue: 1 p111-130, 20p
Maximization of users experience in websites: estimating the optimum size of the multimedia content.
Autor:
Papaioannou, Eugenia1 epap@uom.gr, Georgiadis, Christos1 geor@uom.edu.gr, Assimakopoulos, Costas2 casim@mkt.teithe.gr, Manitsaris, Athanasios1 manits@uom.gr
Publikováno v:
Electronic Commerce Research. Mar2014, Vol. 14 Issue 1, p87-109. 23p.
Autor:
Papaioannou, Eugenia1 epap@mkt.teithe.gr, Assimakopoulos, Costas2 casim@mkt.teithe.gr, Sarmaniotis, Christos2 xsarman@mkt.teithe.gr, Georgiadis, Christos1 geor@uom.gr
Publikováno v:
Information Systems & e-Business Management. Jun2013, Vol. 11 Issue 2, p313-330. 18p.
Publikováno v:
International Journal of Technology Marketing; 2020, Vol. 14 Issue: 3 p283-304, 22p