Zobrazeno 1 - 10
of 1 367
pro vyhledávání: '"Papadimitriou T"'
Publikováno v:
In Journal of Parallel and Distributed Computing January 2017 99:90-99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maltezou, H.C., Vourli, S., Katerelos, P., Maragos, A., Kotsalidou, S., Remoudaki, E., Papadimitriou, T., Vatopoulos, A.C.
Publikováno v:
In International Journal of Infectious Diseases 2009 13(6):e401-e406
Autor:
Rhoades J; Laboratory of Food Microbiology, Department of Food Science and Technology, International Hellenic University, 57400 Thessaloniki, Greece., Fotiadou S; Laboratory of Food Microbiology, Department of Food Science and Technology, International Hellenic University, 57400 Thessaloniki, Greece., Paschalidou G; Laboratory of Food Microbiology, Department of Food Science and Technology, International Hellenic University, 57400 Thessaloniki, Greece., Papadimitriou T; Department of Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly, 38446 Volos, Greece., Ordóñez AÁ; Department of Food Hygiene and Technology, Universidad de León, 24004 León, Spain., Kormas K; Department of Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly, 38446 Volos, Greece.; Agricultural Development Institiute, University Research and Innovation Centre 'IASON', Argonafton & Filellinon, 38221 Volos, Greece., Vardaka E; Department of Nutritional Sciences and Dietetics, International Hellenic University, 57400 Thessaloniki, Greece., Likotrafiti E; Laboratory of Food Microbiology, Department of Food Science and Technology, International Hellenic University, 57400 Thessaloniki, Greece.
Publikováno v:
Microorganisms [Microorganisms] 2023 Apr 30; Vol. 11 (5). Date of Electronic Publication: 2023 Apr 30.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.