Zobrazeno 1 - 10
of 170
pro vyhledávání: '"Papadaki S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Over the last years, the cyanobacteria Spirulina platensis (SP) has attracted special attention, as it possesses remarkable antioxidant activity and high amounts of bioactive compounds, such as phycocyanin, carotenoids and phenolics. Since Spirulina
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::0778a8318bbcc94a276279f452fe32eb
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009201
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009201
BACKGROUND: Type 2 diabetes mellitus is a risk factor for lower extremity arterial disease. Cilostazol expresses antiplatelet, antiinflammatory, and vasodilator actions and improves the claudication intermittent symptoms. We investigated the efficacy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::5a979a193425df15cba17353e60c7751
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3103259
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3103259
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Multifunctional extracts from Spirulina platensis are suggested as food additives, due to their high content in functional ingredients and specifically phycocyanin. The recovery of phycocyanin from the microalgal biomass is performed by using ultraso
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::41f737163b5fbb473cb6bdef92a4ee4c
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009473
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009473