Zobrazeno 1 - 10
of 297
pro vyhledávání: '"Pankina A. V."'
Publikováno v:
Архитектон, Iss 3(87), p 15 (2024)
The article analyzes the determinants and methods of designing an educational environment in accordance with innovations in modern pedagogy and design. School interiors and their contents affect creative activity and provide opportunities for teacher
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0e3940ce7794e858b828285773aced9
Autor:
Chernavskii, Petr A.1,2 (AUTHOR), Pankina, Galina V.2 (AUTHOR), Kazantsev, Ruslan V.1 (AUTHOR), Kharlanov, Andrey N.2 (AUTHOR), Panfilov, Sergey A.3 (AUTHOR), Novakova, Alla A.3 (AUTHOR), Eliseev, Oleg L.1 (AUTHOR) oleg@ioc.ac.ru
Publikováno v:
Catalysis Letters. Dec2023, Vol. 153 Issue 12, p3678-3688. 11p.
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 25, Iss 3, Pp 219-230 (2022)
The search for new effective structure-forming agents of natural origin in order to improve the technology of fish molded products is an urgent scientific and industrial problem. In the course of the study, to obtain minced fish systems, frozen pollo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24937a27ee6f431e825a4faa4e3de4ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effect of a Carbon Promoter on the Properties of a Co/MgAlO4 Catalyst for Fischer–Tropsch Synthesis.
Autor:
Chernavskii, P. A.1,2,3 (AUTHOR), Pankina, G. V.1,2 (AUTHOR), Kazantsev, R. V.2 (AUTHOR), Maksimov, S. V.1 (AUTHOR), Kupreenko, S. Yu.1 (AUTHOR), Kharlanov, A. N.1 (AUTHOR), Eliseev, O. L.2 (AUTHOR) oleg@server.ioc.ac.ru
Publikováno v:
Kinetics & Catalysis. Jun2022, Vol. 63 Issue 3, p304-311. 8p.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 4, Pp 707-716 (2020)
Introduction. Nutrition has a significant impact on human health, performance, well-being, and lifespan. The research objective was to develop formulations for functional compositions of seafood cryoconcentrates. Study objects and methods. The study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/433efbb888424388a6cfd75b36ddd56b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2624 Issue 1, p1-5, 5p
Autor:
Efimov, Mikhail N., Vasilev, Andrey A., Chernikova, Elena V., Toms, Roman V., Muratov, Dmitriy G., Pankina, Galina V., Chernavskii, Petr A., Karpacheva, Galina P.
Publikováno v:
In Mendeleev Communications September-October 2018 28(5):556-558