Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Panizzolo, Luis A"'
Autor:
Santander, Jessica a, Puyol, Arturo b, Rodríguez, Analía c, Panizzolo, Luis c, Machado, Ignacio a, ⁎
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis November 2024 135
Autor:
Gámbaro, Adriana, Panizzolo, Luis Alberto, Hodos, Natalia, da Rosa, Gonzalo, Barrios, Sofía, Garmendia, Gabriela, Gago, Cintia, Martínez-Monzó, Javier
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2023 32
Autor:
Busch, Verónica María, Pepa, Lorena Sofía, Panizzolo, Luis Alberto, Buera, María del Pilar, Ferreira, Fernando
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Aug2024, Vol. 17 Issue 8, p2380-2392, 13p
Autor:
Pistón, Mariela *, Suárez, Analía, Bühl, Valery, Tissot, Florencia, Silva, Javier, Panizzolo, Luis
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2020 94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
López, Débora N., Boeris, Valeria, Spelzini, Darío, Bonifacino, Carla, Panizzolo, Luis A., Abirached, Cecilia
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces 1 August 2019 180:503-507
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vilaró, Pilar, Bennadji, Zohra, Budelli, Eliana, Moyna, Guillermo, Panizzolo, Luis, Ferreira, Fernando
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2018 77:711-719
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 1 January 2010 341(1):101-108
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.