Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Panezai N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Panezai M, Kamran Taj M, Nawaz I, Taj I, Panezai M, Panezai N, Zafar U, Ghulam Muhammad D, Ahmed Essote S, Muhammad G
Publikováno v:
Pakistan journal of biological sciences : PJBS [Pak J Biol Sci] 2018 Jan; Vol. 21 (9), pp. 469-474.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering; September 2018, Vol. 414 Issue: 1 p012047-012047, 1p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering; September 2018, Vol. 414 Issue: 1 p012006-012006, 1p
Autor:
Khan, Asad1 (AUTHOR), Awan, Haroon2 (AUTHOR), Khan, Aliya3 (AUTHOR), Hussain, Arif4 (AUTHOR), Awan, Zahid5 (AUTHOR), Jadoon, Mohammad6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Middle East African Journal of Ophthalmology. Oct-Dec2021, Vol. 28 Issue 4, p245-251. 7p.
Publikováno v:
Coal Science & Technology (0253-2336); Jun2023, Vol. 51 Issue 6, p246-256, 11p
Autor:
Ansari F; Department of Agricultural Research, Razi Vaccine and Serum Research Institute, Education and Extension Organization (AREEO), Tehran. Iran.; Research Center for Evidence-Based Medicine, Health Management and Safety Promotion Research Institute, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.; Iranian EBM Centre: A Joanna Briggs Institute Affiliated Group, Tabriz, Iran., Lee CC; Department of Food Engineering, Istanbul Sabahattin Zaim University, Faculty of Engineering and Natural Sciences, Turkey., Rashidimehr A; Department of Food Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Lorestan University, Khorramabad, Lorestan, Iran., Eskandari S; Food and Drug Laboratory Research Center (FDLRC), Food and Drug Administration (FDA), Ministry of Health and Medical Education (MOH+ME), Tehran, Iran., Ashaolu TJ; Institute of Research and Development, Duy Tan University, Da Nang, 550000, Viet Nam.; Faculty of Environmental and Chemical Engineering, Duy Tan University, Da Nang, 550000, Viet Nam., Mirzakhani E; Department of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition & Food Sciences, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran., Pourjafar H; Dietary Supplements and Probiotic Research Center, Alborz University of Medical Sciences, Karaj, Iran., Jafari SM; Department of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran.
Publikováno v:
Current pharmaceutical biotechnology [Curr Pharm Biotechnol] 2024; Vol. 25 (8), pp. 962-980.