Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Panevina A.V."'
Autor:
Syromyatnikov M.Y., Kokina A.V., Savinkova O.V., Panevina A.V., Solodskikh S.A., Orlova M.V., Grabovich M.Y., Starkov A.A., Popov V.N.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 144-153 (2018)
Prokaryotic and eukaryotic microorganisms cause spoilage of produced dairy and fat-and-oil products. In addition, these products can be contaminated with pathogenic microorganisms. The standard practice of detecting bacterial pathogens is based on th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61e0c0346c8a4eb0a4c020f6761f9796
Autor:
Gryaznova, M.V., Solodskikh, S.A., Panevina, A.V., Syromyatnikov, M.Y., Dvoretskaya, Yu.D., Sviridova, T.N., Popov, E.S., Popov, V.N.
Publikováno v:
In Heliyon March 2021 7(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.