Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Panesar PS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaur B; Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, Longowal, Punjab, 148106, India., Panesar PS; Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, Longowal, Punjab, 148106, India. pspbt@yahoo.com., Thakur A; Department of Chemical Engineering, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, Longowal, Punjab, 148106, India.
Publikováno v:
Environmental science and pollution research international [Environ Sci Pollut Res Int] 2024 Oct; Vol. 31 (46), pp. 57455-57465. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 16.
Autor:
Tripathi A; Department of Biotechnology, Sharda School of Engineering and Technology Sharda University Greater Noida India., Pandey VK; Research and Development Cell, Biotechnology Department Manav Rachna International Institute of Research and Studies (Deemed to Be University) Faridabad Haryana India., Panesar PS; Department of Food Engineering and Technology Sant Longowal Institute of Engineering and Technology Longowal Punjab India., Taufeeq A; Department of Biotechnology, Faculty of Engineering and Technology Rama University Kanpur Uttar Pradesh India., Mishra H; Department of Biotechnology Axis Institute of Higher Education Kanpur Uttar Pradesh India., Rustagi S; Department of Food Technology, School of Applied and Life Sciences Uttaranchal University Dehradun Uttarakhand India., Malik S; Amity Institute of Biotechnology Amity University Jharkhand Ranchi India.; Department of Biotechnology University Center for Research & Development (UCRD) Chandigarh University Mohali Punjab India., Kovács B; Faculty of Agriculture, Food Science and Environmental Management Institute of Food Science University of Debrecen Debrecen Hungary., Suthar T; Independent Research Chicago Illinois USA., Shaikh AM; Faculty of Agriculture, Food Science and Environmental Management Institute of Food Science University of Debrecen Debrecen Hungary.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2024 Sep 30; Vol. 12 (11), pp. 8675-8691. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 30 (Print Publication: 2024).
Autor:
Mahajan P; Present Address: Department of Biotechnology Engineering and Food Technology, University Institute of Engineering (UIE), Chandigarh University, Gharuan, Mohali, Punjab 140413 India., Bera MB; Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, Longowal, Sangrur, Punjab 148106 India., Panesar PS; Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, Longowal, Sangrur, Punjab 148106 India., Foujdar R; Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, Longowal, Sangrur, Punjab 148106 India.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2024 Sep; Vol. 61 (9), pp. 1743-1757. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 01.
Autor:
Kaur R; Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, Longowal, Punjab 148106 India., Panesar PS; Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, Longowal, Punjab 148106 India., Kaur B; Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, Longowal, Punjab 148106 India., Riar CS; Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, Longowal, Punjab 148106 India.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2024 Aug; Vol. 61 (8), pp. 1536-1546. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 25.