Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Paneer whey"'
Autor:
Deepak Kumar Verma, Ami R. Patel, Soubhagya Tripathy, Alok Kumar Gupta, Smita Singh, Nihir Shah, Gemilang Lara Utama, Mónica L. Chávez-González, Koka Zongo, Kolawole Banwo, Alaa Kareem Niamah, Cristobal Noe Aguilar
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 36, Iss 11, Pp 103508- (2024)
Whey is an excellent source of proteins, with a high biological value and essential elements in addition to the proteins it contains. Additionally, it possesses a number of characteristics that are exclusive to it. Whey has been “rediscovered” in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d3f60100ad649ebac8d12420038355a
Autor:
Verma, Deepak Kumar a, ⁎, Patel, Ami R. b, Tripathy, Soubhagya a, Gupta, Alok Kumar c, Singh, Smita d, Shah, Nihir b, Utama, Gemilang Lara e, f, Chávez-González, Mónica L. g, Zongo, Koka h, Banwo, Kolawole i, Niamah, Alaa Kareem j, Aguilar, Cristobal Noe g, ⁎
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Science December 2024 36(11)
Autor:
C.T. Manoj Kumar, Sohan Mondal, Writdhama G. Prasad, Gunvant Sinh Rathod, H.V. Raghu, Anusha Kokkiligadda
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100088- (2022)
A study has been conducted to evaluate the effect of pomegranate peel extract (PPE) (1, 2 and 3%) on physico-chemical and functional attributes of whey powder such as total phenolic content (TPC), flavonoid, proanthocyanidin, alkaloid, antioxidant ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f429daa8b05b49cf8da8343a58b309fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abhishek Dutt Tripathi, S K Srivastava, Prashant Singh, R P Singh, S P Singh, Alok Jha, Poonam Yadav
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 2, Iss 2, Pp 46-55 (2015)
The production of lactic acid from dairy by-product (paneer whey) via SMF by Lactobacillus delbruckii was optimized in the present study. Three process variables viz; inoculum size, temperature and pH were optimized using CCRD. Design Expert 8.0.2.0
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45f6969597694258be150e2930f2e519
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.