Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"Pandino, G"'
Autor:
Pandino, G., Barbagallo, R.N., Lombardo, S., Restuccia, C., Muratore, G., Licciardello, F., Mazzaglia, A., Ricceri, J., Pesce, G.R., Mauromicale, G.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology March 2017 76 Part A:181-189
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies October 2015 31:97-104
Publikováno v:
In Food Research International October 2015 76 Part 3:852-859
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis 2011 24(2):148-153
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.