Zobrazeno 1 - 10
of 486
pro vyhledávání: '"Pande G"'
Autor:
Pande G, Hatti M, Rai MK, Rai P, Kumar K, VP K, Nehra A, Kumar S, Ranjan Rout S, Mishra SK, Kumar D, Kumar U, Mishra P, Majeed A, Saraswat VA, Singh K, Singh H, Misra DP, Agarwal V
Publikováno v:
Journal of Inflammation Research, Vol Volume 15, Pp 5027-5039 (2022)
Gaurav Pande,1 Manjunath Hatti,1 Mohit Kumar Rai,2 Praveer Rai,1 Kamlesh Kumar,1 Krishna VP,1 Abhimanyu Nehra,1 Sudeep Kumar,3 Smarak Ranjan Rout,3 Sourav Kumar Mishra,3 Dinesh Kumar,4 Umesh Kumar,4 Prabhaker Mishra,5 Abdul Majeed,1 Vivek Anand Saras
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3eb6d49a1d2e43c78e2b32f3bff13f25
Autor:
Singh K, Rathore U, Rai MK, Behera MR, Jain N, Ora M, Bhadauria D, Sharma S, Pande G, Gambhir S, Nath A, Kumar S, Sharma A, Agarwal V, Misra DP
Publikováno v:
Journal of Inflammation Research, Vol Volume 15, Pp 1521-1541 (2022)
Kritika Singh,1,* Upendra Rathore,1,* Mohit Kumar Rai,1 Manas R Behera,2 Neeraj Jain,3 Manish Ora,4 Dharmendra Bhadauria,2 Supriya Sharma,5 Gaurav Pande,6 Sanjay Gambhir,4 Alok Nath,7 Sudeep Kumar,8 Aman Sharma,9 Vikas Agarwal,1 Durga Prasanna Misra1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6032b31fb5845b88d5c1b4fd6963c8c
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine, Vol 2013, Iss default, Pp 2887-2902 (2013)
Dolly Mushahary,1,2 Ragamouni Sravanthi,2 Yuncang Li,2 Mahesh J Kumar,1 Nemani Harishankar,4 Peter D Hodgson,1 Cuie Wen,3 Gopal Pande2 1Institute for Frontier Materials, Deakin University, Geelong, Australia; 2CSIR- Centre for Cellular and Molecular
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d0221dc47b84b539017e07f9e693b5b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joshi, Bhaskar Ch., Pande, G. P., Negi, G. C. S., Rawal, R. S., Joshi, Rajesh, Sharma, Subrat, Rawat, D. S., Bhattacharjee, Anushree
Publikováno v:
Current Science, 2018 Oct 01. 115(7), 1234-1235.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26978387
Autor:
Bossier, P., De Schrijver, P., Defoirdt, T., Ruwandeepika, H.A.D., Natrah, F., Ekasari, J., Toi, H., Nhan, D., Tinh, N., Pande, G., Karunasagar, I., Van Stappen, G.
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2016 6:37-39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gabriella Gandasurya, Diana Elizabeth Waturangi, Nurmaya Papuangan, Nurhasanah, Pande Gde Sasmita Julyantoro
Publikováno v:
BMC Research Notes, Vol 17, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
Abstract Objectives Food products are often contaminated by pathogens and spoilage bacteria. Most of them can form biofilms, a community of cells embedded in protective extracellular matrix layers resistant to harsh conditions, including antibiotics.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdcfe328a7b74e7abe5712115e246790