Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Panayotov, Petar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boyanova Petya, Gradinarska Dilyana, Dobreva Valentina, Panayotov Petar, Momchilova Maria, Zsivanovits Gabor
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 45, p 01009 (2022)
Spirulina platensis is a cyanobacterium (blue-green algae) that grows in alkaline waters. In food industry, Spirulina’s phycocyanin is used as a natural colorant and stabilizer. The influence of three different concentrations of Spirulina platensis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd557ebb893247a8aefe36d340d551dc
Autor:
Balabanova, Tatyana, Panayotov, Petar
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2011 1:1653-1659
Autor:
Danev, Angel, Ganchovska, Vladimira, Bosakova-Ardenska, Atanaska, Panayotov, Petar, Boyanova, Petya, Kostadinova-Georgieva, Lena
Publikováno v:
Journal of Hygienic Engineering & Design; 2021, Vol. 34, p60-65, 6p
Autor:
Ganchovska, Vladimira, Danev, Angel, Bosakova-Ardenska, Atanaska, Panayotov, Petar, Kostadinova-Georgieva, Lena, Boyanova, Petya
Publikováno v:
Journal of Hygienic Engineering & Design; 2020, Vol. 33, p22-27, 6p
Autor:
Boyanova, Petya, Gradinarska, Dilyana, Milkova-Tomova, Iliana, Panayotov, Petar, Buhalova, Dragomira
Publikováno v:
Scientific Works of UFT - Plovdiv; 2020, Vol. 67, p12-17, 6p
Autor:
Taneva, nIra, Panayotov, Petar
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Food Science; 2019, Vol. 7 Issue 1, p61-69, 9p