Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Panarelli, E. V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::51815b5288181bf9b0019caa5c57378b
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-62549095951&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-62549095951&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Cattaneo, T. M. P.1 tiziana.cattaneo@entecra.it, Monti, L.1, Panarelli, E. V.1, Francolino, S.1, Bertuzzi1, T.2, Pietri1, A.2
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2008, Vol. 20 Issue 4, p463-470. 8p. 3 Charts, 2 Graphs.