Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Panah, Farhad M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Animal Nutrition December 2023 15:350-363
Autor:
Panah, Farhad M.1 (AUTHOR), Lauridsen, Charlotte1 (AUTHOR), Højberg, Ole1 (AUTHOR) ole.hojberg@anivet.au.dk, Jensen, Henrik Elvang2 (AUTHOR), Nielsen, Tina Skau1 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Microbiology. 5/20/2023, Vol. 23 Issue 1, p1-18. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lashkari, S, Panah, F M & Weisbjerg, M R 2019, ' Effect of decortication of oat on chemical composition and in situ rumen and total tract disappearance of protein ', Advances in Animal Biosciences, vol. 10, no. 3, P 74, pp. 547-547 . < https://www.cambridge.org/core/journals/advances-in-animal-biosciences/article/proceedings-of-the-xiiith-international-symposium-on-ruminant-physiology-isrp-2019/7D464B8882B4D5304683797665CD9E5E >
Aarhus University
Aarhus University
The effect of decortication on chemical composition and degradability characteristics of four Danish oat varieties was investigated. Effective degradability (ED) and post‐ruminal disappearance (PRD) were measured by in situ and mobile bag technique
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8d0c9008b79ac554b627f338de932f99
https://pure.au.dk/portal/da/publications/effect-of-decortication-of-oat-on-chemical-composition-and-in-situ-rumen-and-total-tract-disappearance-of-protein(671ca34b-c8c0-4cbc-b847-13990708da18).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/effect-of-decortication-of-oat-on-chemical-composition-and-in-situ-rumen-and-total-tract-disappearance-of-protein(671ca34b-c8c0-4cbc-b847-13990708da18).html
Autor:
Soto-Serrano A; Section for Food Microbiology, Gut Health and Fermentation, Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark., Li W; Section for Food Microbiology, Gut Health and Fermentation, Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark., Panah FM; Section for Food Microbiology, Gut Health and Fermentation, Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark., Hui Y; Section for Food Microbiology, Gut Health and Fermentation, Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark., Atienza P; Section for Food Microbiology, Gut Health and Fermentation, Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark., Fomenkov A; New England Biolabs, Ipswich, MA 01938-2723, USA., Roberts RJ; New England Biolabs, Ipswich, MA 01938-2723, USA., Deptula P; Section for Food Microbiology, Gut Health and Fermentation, Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark., Krych L; Section for Food Microbiology, Gut Health and Fermentation, Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark.
Publikováno v:
Microbial genomics [Microb Genom] 2024 Nov; Vol. 10 (11).