Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Pan, Xiaoqian"'
Autor:
Gu, Gan, Hou, Xuwen, Xue, Mengyao, Jia, Xiaowei, Pan, Xiaoqian, Xu, Dan, Dai, Jungui, Lai, Daowan, Zhou, Ligang
Publikováno v:
In Phytochemistry June 2024 222
Autor:
Zhang, Zheqi, Zang, Mingwu, Chen, Juan, Zhang, Kaihua, Wang, Shouwei, Li, Dan, Li, Xiaoman, Liu, Meng, Pan, Xiaoqian
Publikováno v:
In LWT 15 April 2024 198
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 12, Pp 244-251 (2023)
Lipid oxidation and degradation in instant meatballs stored for different periods of time (0, 1, 2, 3, 4 and 5 days) were investigated by measuring peroxide value (POV), thiobarbituric acid reactive substances (TBARS) value, carbonyl value and diene
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6800ffe4b81044f4b56e2f2925251fc5
Autor:
Wu, Qianrong, Zang, Mingwu, Wang, Shouwei, Zhao, Bing, Zhang, Shunliang, Li, Su, Pan, Xiaoqian, Liu, Meng, Fu, Xiaohang
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amuzu, Prosper1 (AUTHOR) amuzuprosper07@cau.edu.cn, Pan, Xiaoqian1 (AUTHOR), Hou, Xuwen1 (AUTHOR), Sun, Jiahang1 (AUTHOR), Jakada, Muhammad Abubakar1 (AUTHOR), Odigie, Eromosele1 (AUTHOR), Xu, Dan1 (AUTHOR), Lai, Daowan1 (AUTHOR), Zhou, Ligang1 (AUTHOR) lgzhou@cau.edu.cn
Publikováno v:
Journal of Fungi. Nov2024, Vol. 10 Issue 11, p778. 36p.
Autor:
Liu, Kefang, Tan, Shuguang, Niu, Sheng, Wang, Jia, Wu, Lili, Sun, Huan, Zhang, Yanfang, Pan, Xiaoqian, Qu, Xiao, Du, Pei, Meng, Yumin, Jia, Yunfei, Chen, Qian, Deng, Chuxia, Yan, Jinghua, Wang, Hong-Wei, Wang, Qihui, Qia, Jianxun, Gao, George Fu
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2021 Jan 01. 118(1), 1-9.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27006462
Autor:
Zhou, Huimin, Zhao, Bing, Zhang, Shunliang, Wu, Qianrong, Zhu, Ning, Li, Su, Pan, Xiaoqian, Wang, Shouwei, Qiao, Xiaoling
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness May 2021 10(3):316-326