Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Pan, Runshu"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 18:1693-1701
Ultra-high pressure treatment was used to tenderize the goose meat. The conditions of ultra-high pressure were optimized by response surface methodology. Goose meat was subjected to ultra-high pressures of 100, 200, 300, 400, and 500 MPa for 10, 15,
Publikováno v:
2010 Second IITA International Conference on Geoscience and Remote Sensing.
In this paper, the conditions of ultra-high pressure was optimized by Response Surface Methodology. Goose breast meat were subjected to ultra-high pressures of 100, 200, 300, 400 and 500 MPa for 10, 15, 20, 25 and 30 min at 20 °C. Subsequently the t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; May2011, Vol. 12 Issue 5, p3034-3041, 8p, 3 Black and White Photographs, 1 Graph