Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Pan, Huayi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2022 92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tang, Kexin, Dong, Jiacheng, Zheng, Zhengheng, Zhang, Ting, Pan, Huayi, Jia, Honghua, Li, Yan, Wei, Ping
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry; Apr2023, Vol. 415 Issue 9, p1733-1740, 8p
Autor:
Kequan Chen, Liangliang Chen, Ruxin Cai, Ming Yan, Pan Huayi, Yan Li, Pingkai Ouyang, Honghua Jia
Publikováno v:
Applied biochemistry and biotechnology. 193(3)
Rebaudioside E, one of the minor components of steviol glycosides, was first isolated and identified from Stevia rebaudiana in 1977. It is a high-intensity sweetener that tastes about 150–200 times sweeter than sucrose and is also a precursor for b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen, Liangliang, Pan, Huayi, Cai, Ruxin, Li, Yan, Jia, Honghua, Chen, Kequan, Yan, Ming, Ouyang, Pingkai
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Biotechnology; Mar2021, Vol. 193 Issue 3, p637-649, 13p