Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Pamuk, Sebnem"'
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 March 2015 196:79-83
Publikováno v:
In Food Research International 2011 44(3):725-728
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control 2006 17(11):923-928
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This study was designed to evaluate the microbiological quality of RTE salads sold at retail in Afyonkarahisar. Total of 261 Ready-to-eat (RTE) salad samples (58 Russian salad, 52 sesar salad, 45 tuna fish salad, 57 Mediterranean salad and 49 cig kof
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::a4f9d71c7faa23e5742bb67a5d5f3343
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/0e5f2182-8ceb-4afe-a512-a6fc88497aa8/oai
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/0e5f2182-8ceb-4afe-a512-a6fc88497aa8/oai
WOS: 000269527700032 The aim of the present study was to evaluate, the incidence of some pathogen and hygienic microorganism in meatball, cream cake and Turkish delight samples. A total 63 sample (25 raw meatball, 17 cream cake and 21 Turkish delight
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9773::e671cb0d286f1b80a57f562b9f48a2ee
https://hdl.handle.net/20.500.12712/18414
https://hdl.handle.net/20.500.12712/18414