Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Pamisetty, Aruna"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pamisetty, Aruna, Singh, R. P.
Publikováno v:
Indian Journal of Traditional Knowledge; Jul2023, Vol. 22 Issue 3, p594-603, 10p
Autor:
Pamisetty, Aruna1,2 (AUTHOR), Juvvi, Praneeth3 (AUTHOR), Ramakrishna, Chetana4 (AUTHOR), Singh, Ravendra Pratap1,2 (AUTHOR) singhrp317@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Mar2020, Vol. 44 Issue 3, p1-9. 9p.
Autor:
Pamisetty, Aruna1,2, Rangaswamy, Manjunatha Javagal3, Singh, Ravendra Pratap1 singhrp317@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2018, Vol. 42 Issue 7, p1-1. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deepa Bachagol, Monika Mittal, Kunal Sharan, Shyamsundar Pal China, G. S. Joseph, Kalpana Patel, Pamisetty Aruna, R.P. Singh, Govindraj Ellur
Publikováno v:
The Journal of nutritional biochemistry. 52
Peak bone mass (PBM) achieved at adulthood is a strong determinant of future onset of osteoporosis, and maximizing it is one of the strategies to combat the disease. Recently, pomegranate seed oil (PSO) has been shown to have bone-sparing effect in o
Processing of pomegranate seed waste and mass transfer studies of extraction of pomegranate seed oil
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 42:e13609
In this manuscript, an attempt has been made to study the effect of particle size, time, and temperature on the extraction of pomegranate seed oil (PSO) with hexane. Pomegranate seed powder fraction (9XXX) provided the highest yield of PSO than other
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.