Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Pamela A. Pena"'
Autor:
A.A.M. Pereira, Flávia Souza Prestes, Pamela Oliveira Pena, Maristela da Silva do Nascimento, Astrid Caroline Muniz da Silva
Publikováno v:
Food Research International. 119:411-416
In order to evaluate the behavior of Salmonella during peanut drying and blanching, a study was conducted with Runner type peanuts. Samples of raw in-shell or unblanched peanuts were inoculated by spraying with a pool of five Salmonella serotypes iso
Autor:
Rafael R. Segura Munoz, Truyen Quach, João C. Gomes‐Neto, Yibo Xian, Pamela A. Pena, Steven Weier, Michael A. Pellizzon, Hatem Kittana, Liz A. Cody, Abby L. Geis, Kari Heck, Robert J. Schmaltz, Laure B. Bindels, Edgar B. Cahoon, Andrew K. Benson, Tom Elmo Clemente, Amanda E. Ramer‐Tait
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research. 64:2070038
Autor:
Priscilla Efraim, Maria Isabel Berto, Pamela Oliveira Pena, Daniela Merlo Brum, Maristela da Silva do Nascimento
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 159:225-229
The high heat resistance of Salmonella in foods with low water activity raises particular issues for food safety, especially chocolate, where outbreak investigations indicate that few colony-forming units are necessary to cause salmonellosis. This st
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.