Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Palumbo, M.S."'
Autor:
Winthrop, K.L., Palumbo, M.S., Farrar, J.A., Mohle-Boetani, J.C., Abbott, S., Beatty, M.E., Inami, G., Werner, S.B.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; Jan2003, Vol. 66 Issue 1, p13, 5p, 1 Diagram, 1 Graph
Stability of ...-galactosidase from Aspergillus oryzae and Kluyveromyced lactis in dry milk powders.
Autor:
Palumbo, M.S., Smith, P.W.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jan/Feb95, Vol. 60 Issue 1, p117, 4p, 4 Charts, 1 Graph
Autor:
Winthrop, K.L., Palumbo, M.S., Farrar, J.A., Mohle-Boetani, J.C., Abbott, S., Beatty, M.E., Inami, G., Werner, S.B.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; January 2003, Vol. 66 Issue: 1 p13-17, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.