Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Palombieri S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario", online, 14/09/2021, 16/09/2021
info:cnr-pdr/source/autori:TESTONE G.*, BOTTICELLA E.**, GIANNINO D.*, PALOMBIERI S.***, LAFIANDRA D.***,MASCI S.***, SESTILI F.***/congresso_nome:LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario"/congresso_luogo:online/congresso_data:14%2F09%2F2021, 16%2F09%2F2021/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:TESTONE G.*, BOTTICELLA E.**, GIANNINO D.*, PALOMBIERI S.***, LAFIANDRA D.***,MASCI S.***, SESTILI F.***/congresso_nome:LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario"/congresso_luogo:online/congresso_data:14%2F09%2F2021, 16%2F09%2F2021/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Reserve starch, the major component of wheat kernel, consists of amylose and amylopectin. The variation of their ratio (about 1:3 in normal wheat) has a potential impact on nutritional and technological characteristics of wheat-derived foods. Previou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::24d2263e1bf89a26eb6f4ffa710785bb
https://publications.cnr.it/doc/459933
https://publications.cnr.it/doc/459933
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AIESE CIGLIANO R., AVERSANO R., BOSTAN H., DI MATTEO A., PALOMBIERI S., PAPARO R., TERMOLINO P., VALKOV V., BIZZARRI M., CAMMARERI M., CARPUTO D., CHIUSANO M., CONSIGLIO M.F., D'AGOSTINO N., DELLA RAGIONE F., D'ESPOSITO M., GRANDILLO S., GROSSO V., MATARAZZO M.R., CONICELLA C.
Publikováno v:
LXIII SIGA ANNUAL CONGRESS "SCIENCE AND INNOVATION FOR SUSTAINABLE AGRICULTURE INTENSIFICATION: THE CONTRIBUTION OF PLANT GENETICS AND BREEDING", NAPOLI, 10/10/2019, 13/10/2019
info:cnr-pdr/source/autori:AIESE CIGLIANO R.*%2F**, AVERSANO R.***, BOSTAN H.***, DI MATTEO A.***, PALOMBIERI S.*, PAPARO R.*, TERMOLINO P.*, VALKOV V.*, BIZZARRI M.***, CAMMARERI M.*, CARPUTO D.***, CHIUSANO M.***, CONSIGLIO M.F.*, D'AGOSTINO N.***, DELLA RAGIONE F.****, D'ESPOSITO M.****, GRANDILLO S.*, GROSSO V.***, MATARAZZO M.R.****, CONICELLA C.*/congresso_nome:LXIII SIGA ANNUAL CONGRESS "SCIENCE AND INNOVATION FOR SUSTAINABLE AGRICULTURE INTENSIFICATION: THE CONTRIBUTION OF PLANT GENETICS AND BREEDING"/congresso_luogo:NAPOLI/congresso_data:10%2F10%2F2019, 13%2F10%2F2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:AIESE CIGLIANO R.*%2F**, AVERSANO R.***, BOSTAN H.***, DI MATTEO A.***, PALOMBIERI S.*, PAPARO R.*, TERMOLINO P.*, VALKOV V.*, BIZZARRI M.***, CAMMARERI M.*, CARPUTO D.***, CHIUSANO M.***, CONSIGLIO M.F.*, D'AGOSTINO N.***, DELLA RAGIONE F.****, D'ESPOSITO M.****, GRANDILLO S.*, GROSSO V.***, MATARAZZO M.R.****, CONICELLA C.*/congresso_nome:LXIII SIGA ANNUAL CONGRESS "SCIENCE AND INNOVATION FOR SUSTAINABLE AGRICULTURE INTENSIFICATION: THE CONTRIBUTION OF PLANT GENETICS AND BREEDING"/congresso_luogo:NAPOLI/congresso_data:10%2F10%2F2019, 13%2F10%2F2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Improving fruit quality and storability is crucial to alleviate quantitative as well as qualitative post-harvest losses that occur worldwide, and particularly in developing countries. In this study, we investigated the regulatory networks underlying
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::f860eeb65e9e88581717304375df1e72
http://www.cnr.it/prodotto/i/407477
http://www.cnr.it/prodotto/i/407477
Autor:
Termolino P., Aiese Cigliano R., Bostan H., Palombieri S., Paparo R., Cammareri M., Della Ragione F., D'Esposito M., Grandillo S., Matarazzo M.R., Valkov V., Aversano R., Carputo D., Chiusano M.L., D'Agostino N., Di Matteo A., Consiglio M.F., Conicella C.
Publikováno v:
LXIII SIGA ANNUAL CONGRESS "SCIENCE AND INNOVATION FOR SUSTAINABLE AGRICULTURE INTENSIFICATION: THE CONTRIBUTION OF PLANT GENETICS AND BREEDING", NAPOLI, 10TH-13TH SEPTEMBER, 2019
info:cnr-pdr/source/autori:Termolino P.*, Aiese Cigliano R.**, Bostan H.***, Palombieri S.*, Paparo R.*, Cammareri M.*, Della Ragione F.****, D'Esposito M.****, Grandillo S.*, Matarazzo M.R.*, Valkov V.*, Aversano R.***, Carputo D.***, Chiusano M.L.***, D'Agostino N.***, Di Matteo A.***, Consiglio M.F.*, Conicella C.*/congresso_nome:LXIII SIGA ANNUAL CONGRESS "SCIENCE AND INNOVATION FOR SUSTAINABLE AGRICULTURE INTENSIFICATION: THE CONTRIBUTION OF PLANT GENETICS AND BREEDING"/congresso_luogo:NAPOLI/congresso_data:10TH-13TH SEPTEMBER, 2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Termolino P.*, Aiese Cigliano R.**, Bostan H.***, Palombieri S.*, Paparo R.*, Cammareri M.*, Della Ragione F.****, D'Esposito M.****, Grandillo S.*, Matarazzo M.R.*, Valkov V.*, Aversano R.***, Carputo D.***, Chiusano M.L.***, D'Agostino N.***, Di Matteo A.***, Consiglio M.F.*, Conicella C.*/congresso_nome:LXIII SIGA ANNUAL CONGRESS "SCIENCE AND INNOVATION FOR SUSTAINABLE AGRICULTURE INTENSIFICATION: THE CONTRIBUTION OF PLANT GENETICS AND BREEDING"/congresso_luogo:NAPOLI/congresso_data:10TH-13TH SEPTEMBER, 2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Tomato (Solanum lycopersicum L.) is the model system for investigating the molecular basis of ripening in fleshy fruits. Ripening is orchestrated by a complex regulative network including multiple transcription factors, ethylene signaling pathway, an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::89813c4f32a4771152809e7c47b66554
http://www.cnr.it/prodotto/i/407473
http://www.cnr.it/prodotto/i/407473
Autor:
Tranchida lombardo, V., Aiese cigliano, R., Anzar, I., Landi, S., Palombieri, S., Colantuono, C., Bostan, H., Termolino, P., Batelli, G., Cammareri, M., Chiusano M. , L., Conicella, C., Consiglio, F., De Palma, Grandillo, S., Tucci, M., Sanseverino, W., Grillo, S., AVERSANO, RICCARDO, CARPUTO, DOMENICO, DI MATTEO, ANTONIO
Publikováno v:
LX SIGA, Catania, 13-16 /09/ 2016
info:cnr-pdr/source/autori:TRANCHIDA-LOMBARDO V.*, AIESE-CIGLIANO R.**, ANZAR I.**, LANDI S.*, PALOMBIERI S.*, COLANTUONO C.***, BOSTAN H.***, TERMOLINO P.*, AVERSANO R.***, BATELLI G.*, CAMMARERI M.*, CARPUTO D.***, CHIUSANO M.L.***, CONICELLA C.*, CONSIGLIO F.*, D'AGOSTINO N.****, DE PALMA M.*, DI MATTEO A.***, GRANDILLO S.*, TUCCI, M.*, SANSEVERINO W.**, GRILLO S.*/congresso_nome:LX SIGA/congresso_luogo:Catania/congresso_data:13-16 %2F09%2F 2016/anno:2016/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:TRANCHIDA-LOMBARDO V.*, AIESE-CIGLIANO R.**, ANZAR I.**, LANDI S.*, PALOMBIERI S.*, COLANTUONO C.***, BOSTAN H.***, TERMOLINO P.*, AVERSANO R.***, BATELLI G.*, CAMMARERI M.*, CARPUTO D.***, CHIUSANO M.L.***, CONICELLA C.*, CONSIGLIO F.*, D'AGOSTINO N.****, DE PALMA M.*, DI MATTEO A.***, GRANDILLO S.*, TUCCI, M.*, SANSEVERINO W.**, GRILLO S.*/congresso_nome:LX SIGA/congresso_luogo:Catania/congresso_data:13-16 %2F09%2F 2016/anno:2016/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
In the post-genomic era, one of the major challenges is the identification of alleles directly responsible for phenotype variation among different genotypes within the same species. Tomato is a model crop for understanding the development and ripenin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2df8f7bcc49c6f612509195a358d5d26
https://publications.cnr.it/doc/367304
https://publications.cnr.it/doc/367304