Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Palomba, Andrea"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vannucchi, Guia, Campi, Irene, Covelli, Danila, Currò, Nicola, Lazzaroni, Elisa, Palomba, Andrea, Soranna, Davide, Zambon, Antonella, Fugazzola, Laura, Muller, Ilaria, Guastella, Claudio, Salvi, Mario
Publikováno v:
Thyroid; May2022, Vol. 32 Issue 5, p821-828, 8p
Autor:
Catena, Cristiana, Colussi, Gian Luca, Brosolo, Gabriele, Bertin, Nicole, Novello, Marileda, Palomba, Andrea, Sechi, Leonardo A.
Publikováno v:
International Journal of Endocrinology.
Structured interventions on lifestyle have been suggested as a cost-effective strategy for prevention of cardiovascular disease. Epidemiologic studies demonstrate that dietary salt restriction effectively decreases blood pressure, but its influence o
Autor:
Cherubini, Antonella, Palomba, Andrea, MOROSIN, MARCO, Russo, Giulia, Mazzone, Carmine, BARBATI, GIULIA, Tarantini, Luigi, Cioffi, Giovanni, CATTIN, LUIGI, SINAGRA, GIANFRANCO, DI LENARDA, ANDREA
INTRODUZIONE. E' noto che meno di metà dei pazienti con cardiopatia ischemica cronica raggiunge i livelli desiderati di colesterolo LDL (LDL-C) 100 mg/dl, i cardiologi hanno iniziato o modificato il dosaggio della terapia a base di statine due volte
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::82127e17ef779312999b0905fc362d0f
http://hdl.handle.net/11368/2841063
http://hdl.handle.net/11368/2841063
Publikováno v:
International Journal on Food System Dynamics, Vol 5, Iss 3, Pp 111-119 (2014)
In Sardinia sea urchin (Paracentrotus lividus) roe is a basic ingredient for several dishes (e.g. pasta, pizza, croutons) and its demand is constantly increasing. However marketable value of local sea urchin appears to be potentially higher than the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::59cc2eaae8c65d2e32a0204de59d2ffd
http://purl.umn.edu/199372
http://purl.umn.edu/199372
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Trusted Computing for Embedded Systems; 2015, p175-186, 12p