Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Palmade L"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
2012 EFFoST Annual Meeting, Montpellier, France, from the 20-23 November 2012
Immature coconut water (CW) is a low acid fruit juice mainly composed of sugars and minerals. Beside its healthy feature, it can also be a pleasant refreshing drink especially when coming from aromatic coconut varieties. Unlike conventional thermal p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::9b81b619b5761bfd9f61229ffd4143dd
http://agritrop.cirad.fr/567019/
http://agritrop.cirad.fr/567019/
Publikováno v:
48. European High Pressure Research Group International Conference
48. European High Pressure Research Group International Conference, Jul 2010, Uppsala, Sweden. 2010
48. European High Pressure Research Group International Conference, Jul 2010, Uppsala, Sweden. 2010
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e4f817876fe881f86a20e24612bc959b
https://hal.inrae.fr/hal-02817579
https://hal.inrae.fr/hal-02817579
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Picart-Palmade, L., Chevalier-Lucia, D., Lange, R., Facchiano, A., Pennacchio, A., Staiano, M., D’Auria, S.
Publikováno v:
Biochemistry and Biophysics Reports; September 2016, Vol. 7 Issue: 1 p138-143, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.