Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Palma‐Guerrero, Javier"'
Publikováno v:
In Fungal Genetics and Biology June 2023 167
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Palma-Guerrero, Javier, Chancellor, Tania, Spong, Jess, Canning, Gail, Hammond, Jess, McMillan, Vanessa E., Hammond-Kosack, Kim E.
Publikováno v:
In Trends in Plant Science August 2021 26(8):836-848
Autor:
Gonçalves, A. Pedro, Heller, Jens, Span, Elise A., Rosenfield, Gabriel, Do, Hung P., Palma-Guerrero, Javier, Requena, Natalia, Marletta, Michael A., Glass, N. Louise
Publikováno v:
In Current Biology 23 September 2019 29(18):3006-3017
Publikováno v:
Fungal Genetics and Biology, 167
Naturally fluctuating temperatures provide a constant environmental stress that requires adaptation. Some fungal pathogens respond to heat stress by producing new morphotypes that maximize their overall fitness. The fungal wheat pathogen Zymoseptoria
Autor:
Palma-Guerrero, Javier, Gómez-Vidal, Sonia, Tikhonov, Vladimir E., Salinas, Jesús, Jansson, Hans-Börje, Lopez-Llorca, Luis Vicente
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2010 46(7):568-574
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tikhonov, Vladimir E., Stepnova, Evgeniya A., Babak, Valery G., Yamskov, Igor A., Palma-Guerrero, Javier, Jansson, Hans-Börje, Lopez-Llorca, Luis V., Salinas, Jesus, Gerasimenko, Denis V., Avdienko, Inna D., Varlamov, Valery P.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2006 64(1):66-72
Autor:
Palma-Guerrero, Javier, Chancellor, Tania, Spong, Jess, Canning, Gail, Hammond, Jess, McMillan, Vanessa E., Hammond-Kosack, Kim E.
Publikováno v:
In Trends in Plant Science April 2023 28(4):488-488
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.