Zobrazeno 1 - 10
of 10 374
pro vyhledávání: '"Palm-sugar"'
Autor:
Herliani, Canserlita Puteri1, Savitri, Dyah Ayu1 eseifu@buan.ac.bw, Suud, Hasbi Mubarak1, Rosyady, Muhammad Ghufron1
Publikováno v:
International Journal on Food, Agriculture & Natural Resources. 2024, Vol. 5 Issue 3, p38-45. 8p.
Autor:
Mulyadi, Ida1 (AUTHOR) idamulyadi@stmikprofesional.ac.id, Thamrin, Musdalifa2 (AUTHOR), Faisal, Muhammad1 (AUTHOR), Yunarti, Sry3 (AUTHOR), Saharuddin3 (AUTHOR), Djalil, Asriadi Abd2 (AUTHOR), Mallu, Satriawaty1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Ingénierie des Systèmes d'Information. Oct2024, Vol. 29 Issue 5, p1937-1948. 12p.
Autor:
S., Khaerul1 Khaerul1963@untirta.ac.id
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Jun2024, Vol. 24 Issue 6, p26763-26779. 17p.
Autor:
Wiboonsirikul, Jintana
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Autor:
Jintana Wiboonsirikul
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100531- (2024)
The quality of palm sap harvested from the inflorescence of Palmyra palm (Borassus flabellifer Linn.) trees can vary significantly from one container to another, affecting the production of palm sugar. Assessing the pH of the sap is a quick and conve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4eae44d442be489e8ab2d2af248766e3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bambang Dwiloka, Heni Rizqiati, Paras Lintang Adiwiratna, Aprilia Elok Kusumaning Hapsari, Novita Sintya Dewi
Publikováno v:
Journal of Applied Food Technology, Vol 11, Iss 1, Pp 20-26 (2024)
Functional drinks are processed drinks that contain food components that are beneficial for body health and have good sensory evaluation. Functional drinks can be used to prevent degenerative diseases such as diabetes mellitus. Kombucha is a function
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/044ccb5734354c8783d8b4644a1853e1
Autor:
Elfriede, Dwining Putri1 dwiningputrie@gmail.com, Fransisca1, Dewi, Rike Tri Kumala1, Ni Nengah Ari Widiastuti1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2023, Vol. 15 Issue 1, p48-59. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.