Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Pallavi M. S."'
Autor:
Harischandra Naik R, Ratnamma, Sangamesh V, Pallavi M S, Saroja Rao N, Saraswati M, Pavankumar K, Arunkumar Hosamani, Bheemanna M, Prabhuraj A, Paramasivam M
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 6, Pp e16537- (2023)
Brinjal and okra are being sprayed withdifferent formulations of imidacloprid which leads to significant deposition of residues on fruits. Here in this study, we validated a method that could detect the traces of imidacloprid residues in a short run
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9ad781c378c4db9a8377c84cec3c07b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indian Journal of Agricultural Research. Feb2021, Vol. 55 Issue 1, p51-58. 8p.
Publikováno v:
Indian Journal of Entomology. :274-279
An analytical method was developed and validated for the determination of thiamethoxam in okra using LC-MS/MS. The LOQ was 0.002 μg g-1. The recoveries at the fortification level of 0.002, 0.01, and 0.02 μg g-1 were in the range of 75.45-80.99% wit
Publikováno v:
2022 International Conference on Edge Computing and Applications (ICECAA).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.