Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Palanisamy, Suguna"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2025 465 Part 1
Autor:
Venkatesh, Sandhiya, Naidu, Bejawada Chanikya, Palanisamy, Suguna, Ngasotter, Soibam, Shaju, S.S., Porayil, Layana, Balange, Amjad, Nayak, Binaya Bhusan, Xavier, K. A. Martin
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials Advances May 2024 14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Palanisamy, Suguna, Naidu, Bejawada Chanikya, Venkatesh, Sandhiya, Porayil, Layana, Balange, Amjad Khansaheb, Nayak, Binaya Bhusan, Shaju, Sudheesan, Xavier, Martin
Publikováno v:
Environmental Science & Pollution Research; May2024, Vol. 31 Issue 21, p30688-30702, 15p
Publikováno v:
Foods; Apr2024, Vol. 13 Issue 8, p1238, 23p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
2015 International Conference on Control, Instrumentation, Communication & Computational Technologies (ICCICCT); 2015, p225-230, 6p
Autor:
Palanisamy S; The International Center of Excellence in Seafood Science and Innovation, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90110, Thailand., Singh A; The International Center of Excellence in Seafood Science and Innovation, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90110, Thailand. Electronic address: avtar.s@psu.ac.th., Zhang B; Zhejiang Provincial Key Laboratory of Health Risk Factors for Seafood, College of Food and Pharmacy, Zhejiang Ocean University, Zhoushan 316022, China., Kim JT; Department of Food and Nutrition, Kyung Hee University, Seoul 02447, Republic of Korea. Electronic address: jtkim92@khu.ac.kr., Benjakul S; The International Center of Excellence in Seafood Science and Innovation, Faculty of Agro-Industry Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90110, Thailand; Department of Food and Nutrition, Kyung Hee University, Seoul 02447, Republic of Korea. Electronic address: soottawat.b@psu.ac.th.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Nov 09; Vol. 465 (Pt 1), pp. 141983. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 09.