Zobrazeno 1 - 10
of 142
pro vyhledávání: '"Palangi Valiollah"'
Publikováno v:
The EuroBiotech Journal, Vol 8, Iss 4, Pp 134-148 (2024)
In recent years, the methods of producing protected fat supplements for feed have greatly developed. As a means of preserving unsaturated fats from oxidation, encapsulation has been used by food industry researchers to reduce unpleasant odor and tast
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f50504e48d004f13a56f98832cd082f3
Publikováno v:
In Veterinary and Animal Science September 2024 25
Autor:
Adegbeye, Moyosore Joseph, Adetuyi, Babatunde Oluwafemi, Igirigi, Anem I., Adisa, Abosede, Palangi, Valiollah, Aiyedun, Susanna, Alvarado-Ramírez, Edwin Rafael, Elghandour, Mona M.M.Y., Molina, Ofelia Márquez, Oladipo, Abiodun A., Salem, Abdelfattah Z.M.
Publikováno v:
In Food Control September 2024 163
Publikováno v:
In Poultry Science December 2024 103(12)
Autor:
Niazifar, Masoumeh, Besharati, Maghsoud, Jabbar, Muhammad, Ghazanfar, Shakira, Asad, Muhammad, Palangi, Valiollah, Eseceli, Hüseyin, Lackner, Maximilian
Publikováno v:
In Heliyon 15 July 2024 10(13)
Autor:
Ozdemir, Veysel Fatih, Kocyigit, Ridvan, Yanar, Mete, Aydin, Recep, Diler, Abdulkerim, Palangi, Valiollah, Lackner, Maximilian
Publikováno v:
In Heliyon 30 March 2024 10(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jabbar, Muhammad, Baboo, Irfan, Majeed, Hamid, Farooq, Zahid, Palangi, Valiollah, Lackner, Maximilian
Publikováno v:
Animals (2076-2615); Oct2024, Vol. 14 Issue 19, p2860, 23p
Autor:
Palangi, Valiollah1 (AUTHOR) valiollah.palangi@ege.edu.tr
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Apr2023, Vol. 13 Issue 8, p1339. 10p.
Publikováno v:
Journal of Animal Science & Economics; Jul2024, Vol. 3 Issue 2, p73-77, 5p