Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Palanga, Koffi Kibalou"'
Autor:
Dermane, Affo *, Eloh, Kodjo, Palanga, Koffi Kibalou, Tchakinguena Adjito, Diane, N'nanle, Oumbortime, Karou, Damintoti Simplice, Kpanzou, Tchilabalo Abozou, Caboni, Pierluigi
Publikováno v:
In Poultry Science May 2024 103(5)
Autor:
Dagnon, Yao Dodzi1 (AUTHOR), Palanga, Koffi Kibalou2 (AUTHOR) palangaeddieh@yahoo.fr, Bammite, Damigou1 (AUTHOR), Bodian, Amy3 (AUTHOR), Akabassi, Ghislain Comlan4,5 (AUTHOR), Foncéka, Daniel3 (AUTHOR), Tozo, Koffi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 10/05/2022, Vol. 17 Issue 10, p1-20. 20p.
Autor:
Toundou Outéndé, Kola Kodjovi Egnime, Bokobana Atalaesso, Simalou Oudjaniyobi, Palanga Koffi Kibalou, Akpotor Yao, Dossou S.S. Koffi, TOZO Koffi
Publikováno v:
Agricultura, Vol 113, Iss 1-2 (2020)
In this study, a sample of 12 garden soils were analyzed and compared to quality standards. A reasoned fertilization method was developed using online software "Fertilizer Rate Calculator". Results indicate that among macronutrients, those of potassi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a2a4458364a418f93c940507377248a
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol. 17 No. 2 (2023); 530-538
Dans le but d’évaluer l'effet de l’incorporation de graines de pois d’angole dans le régime du tilapia (Oreochromis niloticus), un essai d’alimentation de deux mois (Mai à juillet 2022) a été réalisé à l’unité d’expérimentations
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akabassi, Ghislain Comlan, Padonou, Elie Antoine, Yao, Edouard Jacques Kouadio, Nakpalo, Silue, Palanga, Koffi Kibalou, Assogbadjo, Bidossèssi Eliane Juliette, Zandjanakou-Tachin, Martine, Assogbadjo, Achille Ephrem, Zirihi, Noël Guede
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences; Oct2022, Vol. 21 Issue 7, p425-431, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 15, No 23 (2016); 1136-1146
Rice grain quality is an important factor that has a great influence on its market value and consumer acceptance. It is determined by three parameters controlling the cooking and eating qualities of rice (amylose content, gelatinization temperature a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.